#
Wonen

Dorperveld gaat een nieuwe fase in. U ook?

23 maart 2017

Wie door Zutendaal loopt of rijdt, kan het niet ontgaan: fase 2 van Dorperveld is in aanbouw. Met zijn smaakvolle architectuur wordt het complex straks het elegante hart van Zutendaal.

Bent u benieuwd hoe dat er binnen uit gaat zien? Dan hoeft u niet te wachten tot het klaar is. Wij nodigen u van harte uit in het modelappartement aan de Sprinkelestraat, recht tegenover Dorperveld. Dan krijgt u alvast een goed idee van de ruime indeling van de appartementen, de prachtige lichtinval door de royale raampartijen van vloer tot plafond, en de zorgvuldige afwerking, met aandacht voor detail en kwaliteit.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden van koop of huur

We laten u graag kennis maken met de mogelijkheden om uw persoonlijke woonwensen te realiseren en te kiezen voor de afwerking van uw voorkeur. Of u nu belangstelling heeft voor een van de woningen om er zelf te wonen, om te huren of juist te verhuren. De vastgoedexperts van makelaardij Palmers vertellen u graag alles over de full-service ondersteuning bij koop, huur of verhuur.

Ondernemen in Dorperveld

Ziet u uw eigen winkel of horecazaak al floreren op de begane grond van Dorperveld, in het hart van het groenste snoepje van Vlaanderen? Ook dan verkennen we graag samen met u de mogelijkheden.

Gaat voor u misschien een nieuwe fase beginnen in Dorperveld? Wij ontvangen u graag in de modelwoning om uw wensen te bespreken. Maak een afspraak via ….