Dorperveld
Wonen in Zutendaal

Wonen in Dorperveld te Zutendaal

Kopen of huren in het hart van Zutendaal

Wonen in een ruim appartement of een royale stadswoning met een eigen tuin? Dat kan vandaag midden in het hart van Zutendaal.

Woon- en winkelproject Dorperveld biedt een gevarieerde woonomgeving, met keuze uit verschillende woningtypes. Terwijl het gemoedelijke dorpsleven zich onder uw kamerbrede ramen afspeelt, geniet u van de rust en ruimte in uw comfortabele appartement of gezinswoning.

Veel appartementen en woningen zijn zowel te koop als te huur.

Kopen of huren in Zutendaal
Locatie Dorperveld Zutendaal

Unieke locatie

Hoe divers het aanbod van appartementen en gezinswoningen in Dorperveld ook is, ze hebben ook veel gemeen.

De unieke locatie bijvoorbeeld. Midden in het dorp, met winkels en andere voorzieningen naast de deur. Even een kopje koffie op het terras, snel een boodschap doen of de bus nemen naar Genk of Maastricht? U hoeft uw appartement maar uit te lopen en alles ligt binnen handbereik.

Genieten van ruimte en licht

Ook typisch Dorperveld: de ruimtelijke indeling van de appartementen.

De royale lichtinval via de raampartijen van vloer tot plafond geeft een heerlijk vrij gevoel, en bovendien een onbelemmerd uitzicht. Schuif de deuren open en de riante living met open keuken gaat over in het fraaie buitenterras of de tuin. Daar geniet u in alle privacy van de zon en de buitenlucht.

Uw interesse gewekt?

Luxe afwerking

Houdt u van een woonomgeving waarin alles tot in de puntjes is verzorgd? Dan zult u zich in Dorperveld helemaal thuis voelen.

Het complex is luxueus afgewerkt. Dat ziet u meteen aan de grote natuurstenen wandtegels of de gemeenschappelijke ruimtes met grote ramen. En natuurlijk in de appartementen en woningen zelf. Duurzame materialen en het doordachte ontwerp verzekeren dat u ook op de lange termijn kunt blijven genieten van de fraaie uitstraling van Dorperveld.

Luxe afwerking appartementen Dorperveld

Nieuwsbrief van Dorperveld ontvangen?

Het laatste nieuws van Dorperveld Zutendaal in uw inbox.

Wij houden u graag periodiek op de hoogte van het laatste nieuws over Dorperveld fase 2.